Over Ons

Ons bedrijf

Het bedrijf is in 1968 opgericht door Jan Kuenen, de vader van de huidige eigenaren, onder de naam: Loonbedrijf J. Kuenen. Dit aan de Rondweg in Overloon waar het bedrijf nog steeds gevestigd is. De eerste werkzaamheden waren ploegen, zaaien en mest verspreiden bij boeren.

In 1997 stapte Jan uit het bedrijf waarbij de naam veranderde in: Loon- en grondverzetbedrijf VOF H. & J. Kuenen. Onder deze naam heeft het bedrijf tot 2016 gewerkt waarna de huidige naam Kuenen Loonbedrijf & Grondverzet B.V. in het leven is geroepen. Sinds 2013 zijn wij ook werkzaam in Wanroij en omstreken door de overname van Gebr. van den Hoogen.

Ons bedrijf houdt zich momenteel bezig met diverse werkzaamheden voor de veehouderij en grondverzet. Het grondverzet bestaat uit groot- en klein grondverzet voor zowel bedrijven, overheidsinstanties en particulieren. In de herfst en winter worden suikerbieten verladen met een bietenmuis. In de herfstperiode worden ook sloten gemaaid. Verder bieden wij u diverse soorten zand, zaaizaden, kuilfolies en dergelijke aan.

Sinds 1 januari 2020 hebben wij onze krachten op het gebied van agrarisch loonwerk gebundeld met Loonbedrijf Derks en Loonbedrijf Arts. Hieruit is Loonwerk Combinatie Land van Cuijk en Maasduinen ontstaan. Klik hier om naar de website van LvCm te gaan

Visie
“Door middel van onze machines, kennis en ervaring willen wij zowel bedrijven als particulieren ontzorgen op het gebied van loonwerk en grondverzet.” 

Missie
“Kwalitatief hoogstaand loonwerk en grondverzet aanbieden met een goede service.”

Onze visie over het ontzorgen van de klant dient gepaard te gaan met kwalitatief hoogstaand werk met een goede service. Wij willen samen met u het beste resultaat behalen.

OverOns_520x250px_2
Nieuws
  • Loonwerk Combinatie Land van Cuijk en Maasduinen

    BY | 3 mei 2020

      Veranderingen in de agrarische markt gaan snel. De wensen en verwachtingen vanuit agrarische ondernemers richting hun dienstverleners veranderen hierin mee.   Kwaliteit, Advisering, Digitalisering, Partnership.   Per 1 januari 2020 zijn de agrarische loonwerkactiviteiten van…